Kladdkaka

Gottigt!
I helgen va det födelsedagskalas och jag bakade en kladdkaka till födelsedagsfikan, valde att ha i lite mindre socker än vanligt, tyckte den blev godare.
Ingredienser:
100 g Smör
2 st Ägg
2 dl Socker
3 msk Kakao
2 tsk Vanilsocker
1 1/2 dl Vetemjöl
1 krm Salt
Gör såhär:
Sätt ugnen på 200°C. Smöra en form och bröa den med ströbröd (använde mjöl). Smält smöret i en kastrull, låt det svalna. Vispa ihop ägg och socker. Blanda ner vetemjöl, kakao, vaniljsocker och salt i en bunke vid sidan om, sikta sedan ner torrvarorna i äggblandningen medans du rör om. Tillsätt det smälta smöret och rör om tills det blivit en jämn och fin smet. Häll smeten i formen och låt den gräddas i mitten av ugnen i ca 10-15 min.

